Professionel og skræddersyet udvikling til ledere, virksomhedsejere og private.

COACHING


Skab den forandring, du drømmer om

Forudsætningen for enhver udvikling er, at du er parat til at foretage de nødvendige ændringer i dit liv, og er indstillet på at arbejde med dig selv, dine vaner og overbevisninger.

Life Coaching


Fra drømme til virkelighed - enhver forandring starter hos dig. Lifecoaching er for dig der drømmer om en højere trivsel, mere mening og indhold i tilværelsen. Dette kan være i forhold til dig selv, dit arbejde eller dit privat- og fritidsliv. 

Life coaching hjælper dig til at rette fokus mod det, der er vigtigt i dit liv og åbner op for de muligheder, der hjælper dig til, at overkomme dine forhindringer, få brudt dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre og skabe de forandringer der skal til, så du kan tage livet i din egen hånd og leve dit liv i overensstemmelse med dig selv, dine inderste værdier og det du ønsker i dit liv.

Stress Coaching


Et stress coaching forløb vil altid tage udgangspunkt i din aktuelle situation. Således vil vi sammen altid starte med at afdække, hvordan du oplever de fysiske og psykiske symptomer med henblik på at afklare, om tilgangen til samtalerne skal være stressforbyggende, akut håndtering af stress eller opfølgende med henblik på at undgå at blive stress syg igen. Ligeledes er det vigtigt at afklare, om du har behov for lægehjælp eller anden udredning.

I stress coaching vil vi stille skarpt på dine indre værdier, da jeg har en overbevisning om, at stress opstår, når der er en markant og længerevarende ubalance mellem vores grundlæggende værdier, og måden vi lever vores liv.

Karriere Coaching


Står du ved en skillevej i din karriere, hvor der skal ske et skifte, eller er du i tvivl om hvorvidt du skal fortsætte din rejse på din nuværende arbejdsplads. Vi oplever alle fra tid til anden, at vi ikke føler den samme glæde, når vi kører til og fra job, som vi måske tidligere har gjort. Det kan være, at andre livsomstændigheder har ændret sig, det kan også være jobbet indhold, kolleger eller chefen der ikke længere passer til dig, dine arbejdsmæssige værdier og kompetencer. 

Uanset om du ved, hvor udfordringen ligger, så kan jeg hjælpe dig med en tydelig afklaring samt sparring omkring eventuel ansøgning og jobsamtale, hvis du skulle ønske et jobskifte.

unsplash