Professionel og skræddersyet udvikling til ledere, virksomhedsejere og private.

Ledelse


Menneskelige ressourcer er organisationens drivkraft

HJÆLP DIN VIRKSOMHED TIL STØRRE TRIVSEL

Har din virksomhed brug for et skub i den rigtige retning eller måske har blot nogle enkelte medarbejdere behov for en hånd i ryggen i en periode? Så læs mere her om, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Jeg har +10 års erfaring med personaleledelse, organisationsudvikling og lederudvikling samt økonomistyring, kvalitetsstyring og ledelse af digital transformation. Jeg kombinerer denne erfaring med +17 års uddannelse og erfaring med mennesker og kommunikation, og kan således hjælpe din virksomhed og dine medarbejdere til en øget trivsel, bedre psykisk og mental sundhed - og dermed højere performance. 


Læs mere nedenfor samt på den øvrige hjemmeside om, hvad jeg kan hjælpe med.

Ledelsesudvikling og erhvervscoaching

Bliv den leder, du drømmer om at være! Ledelse af mennesker kræver nærvær og tid - tid som de fleste ledere oplever at have for lidt af. Få sparring og støtte til, hvordan du kan blive en nærværende og effektiv leder, uden at gå på kompromis med dine ledelsesopgaver, din egen tid, din trivsel og personlige værdier.

Team- og organisationsudvikling

For at skabe resultater i teams og virksomheder, skal alle kende virksomhedens fælles mål, så man kan arbejde i samme retning. Mennesker arbejder bedst og mest effektivt, når de trives i samarbejdet med ledere og kolleger samt har veldefinerede arbejdsopgaver. Få hjælp til at identificere virksomhedens, teamets eller den enkeltes udviklingspotentiale og skab en bæredygtig og udviklende arbejdsplads for ledere og medarbejdere.

Stress er desværre stadig et tabu på mange arbejdspladser. Det bør ikke være sådan, for stress er efterhånden blev et livsvilkår på mange arbejdspladser, hvilket ofte resulterer i betydelige tab af menneskelige og økonomiske ressourcer. Få hjælp til at sætte stressforebyggelse- og stresshåndtering på dagsordenen og skab en bedre mental sundhed og trivsel i din virksomhed.

Forebyggelse og håndtering af stress

Facilitering og mødeledelse

Skal I afholde internat, heldagsmøde, workshop eller teambuilding, så hjælper jeg gerne med at planlægge og facilitere dagen, så I kan koncentrere jer om at være deltagende, lyttende og nærværende i rummet sammen med jeres kolleger eller medarbejdere.

Ligeledes kan jeg hjælpe med praksisnære redskaber, hvis en eller flere i ledergruppen har brug for at udvikle sig til at kunne afholde mere effektive, konstruktive eller deltagende møder.

As a leader, your actions should inspire others to dream more, learn more, do more and become more.

Simon Sinek, Inspirational speaker

Jeg har løst opgaver for

Teamudvikling
Coach
Ledelsescoach