Professionel og skræddersyet udvikling til ledere, virksomhedsejere og private.

FACILITERING OG MØDELEDELSE


Vær en mere deltagende og nærværende leder


Få hjælp til at skabe levende og indholdsrige møder

Facilitering af møder handler om at skabe et trygt rum, hvor alle kan bidrage til diskussionen og bringe deres ideer frem på en positiv og konstruktiv måde. Som facilitator leder jeg alle deltagerne gennem processen og sørger for, at alle er involveret i beslutningstagningen. Jeg hjælper også med at sikre, at alle deltagerne føler sig mødt og respekteret, at alle synspunkter høres og overvejes, samtidig med at der skabes og fastholdes et stærkt fokus på virksomhedens mål og strategier.


SKAB SYNERGI OG EFFEKTIVE MØDER


Effektiv facilitering og mødeledelse kan hjælpe med at skabe samhørighed og fælles retning samt øge kvaliteten af ​​beslutninger, der træffes i din virksomhed.

At lede et møde effektivt kan være en udfordring for enhver leder. Mange faktorer kan påvirke mødets resultater, såsom manglende engagement, dårlig kommunikation og forskellige holdninger og synspunkter. Møder kan undertiden således tage en svævende og ukontrollerbar retning, men ved at holde fast på målet og sikre, at diskussionen forbliver på sporet, kan det resultere i en mere produktiv og konstruktiv mødekultur.


Som erfaren leder med mange års erfaring inden for facilitering og mødeledelse for alt fra mindre teams på 5-10 mennesker til større forsamlinger på op til 300 mennesker, tilbyder jeg mine ydelser til at hjælpe dig med at opnå succes i dine møder og øge effektiviteten i din virksomhed.

Mødeledelse handler om at organisere og styre et møde for at opnå de ønskede resultater. Som mødeleder vil jeg derfor i samarbejde med ledelsen forud for mødet sørge for, at alle deltagerne har adgang til de nødvendige oplysninger inden mødet, og at alle følelser sig inkluderet og velkomne under mødet. Jeg vil ligeledes sikre, at mødets agenda målrettes til de emner, der er brug for at diskutere, og at tiden bruges effektivt.

Min tilgang til facilitering og mødeledelse er baseret på:


Klare kommunikationsfærdigheder, en stærk lytteevne og en værktøjskasse med dialogværktøjer til enhver situation, så diskussioner og den godt og konstruktive dialog forbliver på sporet.

Evnen til at skabe et positivt, læringsbaseret og trygt miljø med fokus på mål og kommunikation.

At alle kender agendaen og møder forberedt, samt at alle nødvendige materialer klar inden mødet, herunder whiteboards, projektorer, post-its, penne, papir etc.

At fastholde fokus på mødets vigtigste mål og resultater. 

At afslutte mødet med en plan og indsigt i de valg og handlinger, der skal tages i fremtiden, for at nå det eller de ønskede resultater for virksomheden.

Derudover kan jeg hjælpe med at udvikle en effektiv mødeagenda og give feedback efter mødet, så både du og din virksomhed kan lære og udvikle sig til fremtidige møder.


Hvis du ønsker at øge effektiviteten af din virksomhed og skabe bedre resultater i dine møder, så lad mig hjælpe. Kontakt mig i dag for at planlægge et møde og diskutere, hvordan jeg kan hjælpe dig med at optimere din virksomheds mødekultur.

unsplash