Professionel og skræddersyet udvikling til ledere, virksomhedsejere og private.

MIN HISTORIE


Hvem er jeg, og hvorfor er jeg den rette til at hjælpe dig eller din virksomhed

Hvem er jeg?

Jeg har arbejdet med mennesker stort set hele mit liv. Fra min tid som ungdomstalentleder og pigetræner i golf til mit arbejde som fysioterapeut og de sidste 15 år som teamleder, afdelingsleder og chef.

Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund som fysioterapeut og Master i offentlig ledelse fra AAU med speciale i strategisk ledelseskommunikation, meningsskabelse og organisationsudvikling, et hav af kurser og uddannelse indenfor LEAN, projektledelse, kommunikation og relationel ledelse samt diverse NLP coach uddannelser og Enneagram coach.


Siden barnsben har jeg vidst, at mit kald var at arbejde med mennesker, at udvikle og få mennesker til at vokse. Derfor har jeg af natur altid haft en nysgerrig tilgang i mit møde med mennesker, og i min verden, er vi alle ligeværdige uanset alder, beskæftigelse og baggrund. Jeg møder mennesker i øjenhøjde og har et nærvær, hvor man hurtigt bliver tryg i mit selskab. Jeg har et positivt livssyn og et grundlæggende motto om, at man altid skal behandle andre, som man selv ønsker at blive behandlet.

Privat er jeg gift med mit livs kærlighed, har to teenagepiger og hunden Coco.

Drevet af at hjælpe og udvikle mennesker

Hele mit liv har jeg været drevet af at hjælpe og udvikle mennesker. Jeg arbejder ud fra min intuition, underbygget af utallige uddannelser indenfor kommunikation, relationer og udvikling uddannelse og mere end 20 års erfaring.

Jeg har valgt at blive selvstændig ledelsesrådgiver, mentor og coach, fordi jeg brænder for at være med til at skabe en bedremental trivselhos mennesker. En trivsel som alt for mange statistikker fortæller, går i den forkerte retning – og som jeg selv har oplevet på sidelinjen af ALT for mange kompetente, ressourcestærke og dygtige mennesker og kolleger.

Derfor er min mission, at jeg nu som selvstændig kan nå langt bredere ud, end jeg kunne som leder for en afdeling eller virksomhed.

Ledelse handler for mig om mennesker og relationer

Ledelse af mennesker handler for mig om relationer, kommunikation og samarbejde. Ikke at forkjelne strategi, økonomi, KPI’er mv, men hvis ikke man kan skabe følgeskab, tillid og trivsel blandt medarbejderne, hvis ikke incitamenterne for den kommende udviklingsstrategi, eventuelle besparelser og nye måltal giver MENING for medarbejderne, så mister man i min optik den vigtigste drivkraft i sin virksomhed. Vi vokser alle af at folde vores kompetencer ud, hvor vi er bedst. Det kræver tryghed og tillid mellem leder og medarbejdere. Det kræver at lederen ser medarbejdernes potentiale og formår at møde dem, så de kan foldes ud til gavn for alle parter.