Professionel og skræddersyet udvikling til ledere, virksomhedsejere og private.

Uddannelser, kurser og kompetencer

Alt det der har formet mig til den jeg er i dag

FAGLIGE KOMPETENCER

Ledelse og HRM


De sidste 13 år har jeg arbejdet som leder og chef for op mod 100 medarbejdere lige fra læger, psykologer, sygeplejersker og fysio- eller ergoterapeuter til ledere, sekretærer, bogholdere og rengøringspersonale. Jeg har derfor stor erfaring med rekruttering og fastholdelse, kompetenceudvikling, håndtering af konflikter såvel som administration af økonomi, ressourcer og KPI'er.

Strategi og analyse


Med 17 års erfaring i store komplekse organisationer, har jeg en force indenfor analyse af komplekse problemstillinger. Jeg er uddannet Projektleder og LEAN Manager og anvender bl.a. analystiske værktøjer herfra sammen med de "bløde" redskaber fra min MPG og NLP.

Jeg har erfaring med projektstyring ifm. udvikling og implementering af store IT systemer, lukning af afdelinger og fusionering af matrikler og personale.

Kommunikator og formidler


Jeg har stor erfaring med at simplificere kompleksitet og videreformidle et budskab i et let forståeligt sprog. Ligeledes er det altid vigtigt for mig at skabe rammer for, at alle i rummet føler tryghed, åbenhed og nærvær, når jeg underviser, afvikler wordshops eller holder foredrag. Meningsskabelse og humor er nøgleord i min kommunikationsstil - og jeg er god til at målrette verbalt og nonverbalt sprog til modtagerne.

PERSONLIGE KOMPETENCER

Målrettet og empatisk


Jeg viser gerne retningen og tager naturligt ledelsen - dog ikke uden at have menneskerne omkring mig med i processen ved først at være lyttende og nysgerrig på, hvad der er på spil. Jeg har en særlig evne til at leve mig ind i andres situation, og fornemmer ofte, hvad der er på spil, inden det siges højt. Jeg er ikke bange for at tale om "elefanten i rummet", og skaber let tryghed omkring svære og tunge emner, 

Får mennesker til at vokse


Jeg brænder for at få mennesker til at vokse, og derfor er menneskelige relationer og kommunikation også omdrejningspunktet i mit arbejde, når jeg kommer ud i virksomheder for at stille skarpt på arbejdsmiljø og trivsel samt når jeg har 1:1 coachingsamtaler. 

Jeg er uformel og bruger humor, men samtidig ærlig og ordentlig, så man altid ved, hvor man har mig.

Holistisk menneskesyn


Med både uddannelse og praksiserfaring som fysioterapeut og leder, ligger det i min DNA at se det hele menneske. Vores krop og psyke hænger unægteligt sammen, og derfor er det enormt vigtigt at inkludere og sammenholde begge aspekter, når jeg arbejder med udvikling, trivsel og arbejdsmiljø.

UDDANNELSE OG KURSER

Uddannelse

NLP Coach

NLP Stresscoach

NLP HR og Business Coach

Projektledelse

Master i offentlig ledelse (MPG)

Speciale i strategisk ledelseskommunikation, meningsskabelse og organisationsudvikling

Leadership 1 og 2

Certificeret LEAN manager

TR uddannelse

Professionsbachelor i Fysioterapi

Basisår Civilingeniør Sundhedsteknologi

Cambridge Certificate of Proficiency English

Matematisk student

Kurser

Enneagram Practitioner

Enneagram Coach

Ledelse af digital transformation

Samskabelse og Capacity Building

Den svære samtale

Forebyggelse og håndtering af sygefravær

Sundheds IT

Medarbejderudviklingssamtaler

Relationel koordinering

Bæredygtig ledelse

Forhandling

Kollegial respons

unsplash